dinsdag 8 december 2015

Photoshoot - a peek behind the scenes

Het is je vast niet ontgaan; we hebben laatst een fotoshoot gedaan met onze producten. We wilden graag onze vazen en lampen in een interieur setting laten zien, dat hadden we namelijk nog niet op onze huidige foto's. En we hebben onlangs een nieuw lampje toegevoegd aan onze collectie: 'small wicked light by esmé. Die verdiende ook zeker een mooie foto!
Deze fotoshoot heeft heel wat voorbereiding gekost. Want wat voor een setting maak je dan? Wat voor een kleuren en attributen gaan we gebruiken? Waar gaan we het doen? Al dat soort vragen. Ik denk dat de voorbereiding al ergens in de zomer is gestart, met de eerste ideeën verzamelen en schetsen maken!
Vorige maand was het dan zover: we konden gaan klussen, want het prachtige pand in Meppel was beschikbaar. We hebben diverse achtergronden gemaakt, van grote platen. Allemaal in een prachtige kleur geverfd natuurlijk! Daarna moesten een rondje rijden om alle afgesproken attributen te verzamelen. De avond van te voren hebben we alles in elkaar gezet. We zijn die dag de hele dag bezig geweest, maar het resultaat is echt geweldig! Met deze foto's kunnen we weer een hele tijd vooruit!

accessoires in de juiste kleuren
de mooie bloemen zijn al op locatie

klussen!

prachtige bloemen op een pachtige locatie!

een paneel maken, precisie werk

lijsten schilderen

het paneel op z'n plek

belichting & fotograaf zijn er ook

een kijkje achter de camera

het was soms millimeter werk.... een beetje opzij nog...

even een proeffoto maken en het kader bepalen

de kleur van de trui past precies bij de achtergrond kleur!

alle vazen bij elkaar
de small wicked light en kapjes op de schoorsteenmantelEn natuurlijk laten we ook nog graag het resultaat van deze shoot zien! Wij zijn er echt heel erg blij mee! 
Super bedankt Hermien Keegstra voor deze hele mooie foto's!!!

small wicked light by esmé

small wicked light by esmé

large wicked light by esmé

carved tiles by douwe en wiebren

lamp & vazen samen


Wat vinden jullie van de nieuwe foto's?