maandag 1 december 2014

Meesterlijk!

Afgelopen weekend hebben we de beurs Meesterlijk bezocht in Amsterdam. Dit was de 6e keer dat dit event georganiseerd wordt waar designers, food- kunstenaars, en vaklieden hun passie voor design en ambacht tonen aan een groot publiek. In de 2 zalen werden allerlei producten en ambachten geshowd, de makers waren er zelf ook om uitleg over het proces of product te geven. Eén van de makers waar wij mee samen werken, Esmé Hofman, stond ook op de beurs met mooie tasjes die ze met de hand gevlochten heeft. Daarnaast waren er ook nog allerlei foodstandjes met (h)eerlijk eten en drinken.
Leuk om zoveel mooie producten en enthousiaste makers bij elkaar te zien, en de grote hoeveelheid publiek die hier speciaal op af kwam. Graag doen we zelf de volgende keer mee!  

Hieronder zie je een aantal foto's van de beurs en onze favorieten.


Ambachtelijk schoenen maken

Oude tekeningen geven inspiratie voor nieuwe ontwerpen

De mallen van het glasblazen zijn in de stand verwerkt

De tassen van Esmé Hofman

De parfum installatie van Eau d'Amsterdam

De parfum installatie van Eau d'Amsterdam

De locatie op het Westergas terrein is super mooi!

Van vlinderstrikjes tot lampen
Plumber's piece vase van Studio Roex

Fragiele, mooie sieraden van Hester Zagt

Vilten tas van Sacha Wendt

We zijn ook nog even bij de winkel Matter of Material langs geweest. Dit is een super mooi winkel van Arne Leliveld, waar voornamelijk design producten verkocht worden die focussen op materiaalgebruik, ambachtelijkheid en kwaliteit.  Een hele mooi winkel, met vooral hele mooie spullen. Dus als je nog eens in de buurt bent, snel even naar de Kerkstraat 163!


Tekeningen van Bas Kosters
Coloured vases van Hella Jongerius